Affärsidé

Siljan Schakt

”Siljan Schakt Entreprenad AB bygger förtroende” Detta är vår affärsidé och målsättning sedan många år. Förtroende mellan byggherre och entreprenör bygger långvariga affärsrelationer med ledord som respekt, öppenhet och ärlighet samt en gemensam helhetssyn.

Siljan Schakt är ett nischföretag inom entreprenadmaskinsbranschen som erbjuder fullservice. Med det menar vi vår samlade kompetens och erfarenhet tillsammans med de anläggningsmaskiner vi använder i projekten.

Siljan Schakt har många trogna kunder som återkommer år från år. Det gäller till exempel Stora Enso som är vår kund sedan 1988 och relationen baserar sig i hög grad på samverkan och öppenhet. Stora Enso skriver varje år avtal och beställer arbeten i storleksordningen 2,5-3 miljoner kronor. Åtagandet omfattar i stort sett samtliga vägbyggnader inklusive krossning och grusning för en av de största bevakningarna.

Kontakta oss för mer information!

Den här webbplatsen använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du cookies.